- Home
- Over ons
Na 29 jaar nog steeds plezier in mijn vak
Als 14 jarige jongen ben ik begonnen in de keuken van mijn vader, mijn moeder bemoeide zich met de bediening. Ik moest afwassen, opruimen, pizza's (leren) draaien en vooral mijn mond houden en goed opletten. Mijn vader was streng, maar, rechtvaardig. Zo ben ik langzamerhand de kneepjes van het pizzabakken gaan leren. Na een paar jaar, was het tijd om ook de bardienst onder de knie te krijgen en kon ik wennen aan de drukte. Glazen vullen, spoelen, drogen en poleren. Toen ik een jaar of 16 was ging ik de bediening in. Dat was natuurlijk erg spannend, maar al gauw kon ik mijn eigen draai hierin vinden. De vaste gezichten die zich soms wekelijks aandienden, waren voor mij het uitstapje om deze gasten beter te leren kennen. Natuurlijk onder het toeziend oog van mijn ouders. Dat maakt mijn werk, tot op de dag van vandaag, nog steeds zo ontzettend leuk. Met een vriendelijk praatje en een glimlach.
Hoewel de horeca ontzettend is verandert de afgelopen 30 jaar, vind ik het nog steeds een uitdaging om elke dag dat we open zijn er een feestje van te maken. Van zowel het verzorgen van uw diner, tot het bedenken van nieuwe pizza's, pasta's en desserts.
Sardegna ademt één en al nostalgie uit. Van de dik gestucte muren, Chianti flessen aan de muren en plafond en met boogjes die een intieme sfeer creëren. En betaalbaar lekker eten, waarvan de recepten onveranderd zijn gebleven sinds 1980.
Wij heten u dan ook van harte welkom!
Renato Meloni en zijn team